Over mij

 

Al decennia lang fotografeer ik. Niet alleen privé maar ook met een zakelijk karakter. Voor TV Meierij heb ik reclamefilmpjes gemaakt, waarin ik mijn foto's deed verwerken.

In 2014 heb ik het besluit genomen om de opleiding voor vakfotograaf  te gaan volgen. Dit om mijn vaardigheden te verbeteren. Want met de vraag; wanneer heb je nu echt een goede foto gemaakt. De fotovakschool maakt van jou een vakvrouw. Maar maakt ook meteen dat je elke foto die je onder ogen krijgt, kritisch gaat bekijken. Sinds maart 2016 heb ik een eigen fotostudio in Sint Oedenrode. Ik ontvang hier mijn klanten in een rustige ambiance.

 

Voor mijn make-over fotoshoot fotografeer ik vrouwen. Vrouwen zijn echte duizendpoten en stellen zich vaak op de laatste plaats. Wanneer ik nu naar mijn foto's kijk, heb ik altijd mijn familie gefotografeerd en zelden zie ik mij zelf op een foto staan. Herken je je hierin?

Maak eens tijd voor je zelf. Laat eens een mooi maar dan ook een echt mooi portret van jezelf maken. Een portret waar je trots op kunt zijn.

 

 

In 'Wat ben je mooi' sta jij die dag in de schijnwerpers. Met een professionele visagiste en fotoschoot in mijn studio gaan we een fantastisch reportage maken. Want het zijn niet alleen de vrouwen op de covers van magazines die mooi zijn. Jij hebt het ook in je!